ČUDO NEVIDJENO : Jovana Rabrenović, novinarka Politike demantovala samu sebe

 

politika12072014

 

(klikni na sliku za uvećani prikaz)

U članku objavljenom u Politici 12.07.2014. autorka prvo iznosi bombastu tvrdnju u naslovu da je NBS demantovala “dijamantsku firmu” . Na gornjoj slici naslov uokviren crvenim markerom.

Ovaj netačni ali pažljivo birani naslov dakle treba da privuče pažnju čitaoca po svaku cenu jer NBS nije mogla demantovati navode TS-I jer je dopis TS-I poslat 01.11.2013.a u prvom markiranom pasusu pise da je NBS odgovorila 30. septembra 2013. Odmah u prvom pasusu koji je takodje na gornjoj slici uokviren crvenim markerom, Jovana Rabrenović, novinar ekonomske rubrike u najstarijim i najuglednijim novinama u Srbiji, listu POLITIKA objašnjava da je NBS dala odgovor 30. septembra na dopis firme TS Imperial poslat izosi 11. septembra što bi značilo da je N. banka odgovorila pre nego sto je primila dopis.

U uokvirenom tekstu u trećoj koloni kako je prikazano na gornjoj slici, Jovana Rabrenović sama piše da je TS-I dopis Narodnoj banci, na koji još uvek čeka odgovor poslao u NOVEMBRU MESECU 2013 (dakle posle odgovora NBS koji je poslat 30. septembra 2013 na koji se poziva kao dokaz da TS-I obmanjuje javnost).

 

Lj.T.

Advertisements

3 thoughts on “ČUDO NEVIDJENO : Jovana Rabrenović, novinarka Politike demantovala samu sebe

 1. Reblogged this on and commented:

  U uokvirenom tekstu u trećoj koloni kako je prikazano na gornjoj slici, Jovana Rabrenović sama piše da je TS-I dopis Narodnoj banci, na koji još uvek čeka odgovor poslao u NOVEMBRU MESECU 2013 (dakle posle odgovora NBS koji je poslat 30. septembra 2013 na koji se poziva kao dokaz da TS-I obmanjuje javnost). Jovana Rabrenović, novinar Politike, bez ikakvog vidljivog razloga, ima paranoidnu potrebu da onanisanjem na novinski papir koji trpi sve, u Politici slažući slova u tek samo suvisle rečenice, kompenzuje nedostatak seksualnog zadovoljenja ili duhovnog mira. Na žalost firma TS Imperial je samo slučajni alat koji u tu svrhu treba da joj zameni vibrator.

  Koliko Jovana Rabrenović radi sopstvenog zadovoljenja potcenjuje inteligenciju Politikonog čitaoca suvišno je komentarisati.

  Ostale gluposti koje piše u članku takodje ne zavredjuju komentar.

  • “Na žalost firma TS Imperial je samo slučajni alat koji u tu svrhu treba da joj zameni vibrator”

   Sjajno! 🙂

   Izbegavam da čitam novine i nisam ih čitao već par meseci (morao da otvorim ‘novine’ zbog istraživanja koje sprovodim), a ova farsa koju trpite Vi i Vaša kompanija je još jedan dokaz zašto sam prestao da ih čitam i još jedan dokaz da je novinarstvo u Srbiji dotaklo dno.

   Želim Vam puno sreće i čeličnih živaca u daljoj borbi!

   SJ

 2. Pingback: ČUDO NEVIDJENO : Jovana Rabrenović, novinarka Politike demantovala samu sebe | BELEŽNICA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s